top of page
Електрана со соларни панели

Подобар извор на енергија

Solar Panels

Одржлива & обновлива енергија

  • Ние нудиме решенија за соларна енергија. Нашите технологии се направени со цел да ја максимизираат употребата на сончевата енергија и да ја направат комерцијално исплатлив извор на енергија. Наша цел е да создадеме одржлива иднина за нашите клиенти нудејќи им ги најиновативните, најчистите и најсигурните решенија за соларна енергија на пазарот.​

Solar Panels Technician

Голема заштеда & Поврат на инвестицијата

  • Нашиот тим од професионалци нуди целосен опсег на услуги за да ѝ помогне на вашата компанија да донесе правилни одлуки за инсталирање соларни панели. Нашиот тим се состои од искусни професионалци кои обезбедуваат секој проект да се управува ефикасно и во согласност со највисоките индустриски стандарди.

За вашиот дом

За вашиот бизнис

За електрани 

48 

Изградени Mегавати

20

Произведени гигават часови

Горди сме што сме „Huawei Silver Enterprise Partner“, што значи дека имаме експертиза и способност да испорачаме врвни решенија за нашите клиенти. Со ова партнерство, ние сме во можност да ја понудиме најновата и најдобрата технологија во индустријата, осигурувајќи дека нашите клиенти секогаш ќе бидат пред конкуренцијата, обезбедувајќи техничка поддршка и придобивки од апликацијата FusionSolar.

Huawei silver partner badge
Solar Panels Technicians

Документи & Договор

Физибилити студија

Подобност & Локацијата

Инсталација & Дозволи

Solar On!

Instalacija na solarni paneli
Solar Panels on Rooftop

За нас

Интебако е компанија за обновлива енергија, специјализирана за EPC (Еngineering, Procurement and Construction / инженерство, набавки и изградба) на системи за соларна енергија. Нудиме целосни решенија со клуч на рака, за вашиот бизнис или за вашата комерцијална електроцентрала. Нашиот пристап е да инсталираме системи според највисоките инженерски стандарди. Ја унапредивме испораката на енергија, давајќи им на клиентите почиста, поприфатлива алтернатива.

Ова го нарекуваме подобар извор на енергија
Ако барате да купите опрема од официјален дистрибутер, дојдовте на вистинското место. Ги нудиме најновите и најефикасните инвертери, соларни панели и сѐ друго што можеби ќе ви треба за да започнете со изградба на електроцентрала или ако барате продавач на големо.
 

Погледнете ја нашата работа

Посетете ја нашата страница со портфолио за целосна листа на проекти и партнери

Барате дистрибутер?

Ние сме Huawei silver partner и официјален дистрибутер за Longi

Sky

Contact Us!

Thanks for submitting!

Huawei logo
SKE partner logo
bottom of page